Belastingkantoor

Wioletta Wojciechowska

Werkgevers voelen zich meestal niet verantwoordelijk voor arbeidsongevallen en proberen de schuld van de benadeelde partij te bewijzen, en willen zo voorkomen dat ze een schadevergoeding moeten betalen. Helaas doen verzekeringsmaatschappijen dat ook.

 

Dit soort onrecht kan natuurlijk niet worden toegestaan, daarom helpen we de slachtoffers bij het verkrijgen van een fatsoenlijke vergoeding voor arbeidsongevallen. Is het de moeite waard om onze rechten op te geven? Wat te doen bij een arbeidsongeval? Tot wie en hoe kunnen wij onze vorderingen richten? Het antwoord op bovenstaande vragen vindt u in Jongman Advies Buro. We hopen dat we u kunnen helpen in de strijd om een correcte vergoeding voor een arbeidsongeval te krijgen.

Er is een wijdverspreide overtuiging dat ongevallen op het werk rechtstreeks verband houden met het gebrek aan respect voor gezondheids- en veiligheidsregels, waarvoor alleen de gewonde werknemer verantwoordelijk is. Niet in alle gevallen ligt de schuld van de werknemer echter zo voor de hand. Heel vaak is de werkgever of zijn verzekeraar verantwoordelijk voor een arbeidsongeval en dan heeft het slachtoffer recht op een passende vergoeding.

Het niet bieden van goede arbeidsomstandigheden aan werknemers, het negeren van regels voor gezondheid en veiligheid op het werk. Het niet verstrekken van de juiste kleding en uitrusting aan de werknemer. Gebrek aan de juiste opleiding en het opleggen van buitensporige taken aan één persoon, wat resulteert in oververmoeidheid. Dit alles veroorzaakt tragische gebeurtenissen die hoogstwaarschijnlijk zullen plaatsvinden als er niets verandert in de gebruikte praktijken. Het gevolg van een ongeval kan een gedeeltelijke of volledige onbekwaamheid van een bepaalde persoon zijn om zijn werk uit te voeren en uitsluiting van het beroepsleven voor een bepaalde tijd of permanent. Desondanks is de benadeelde vaak bang om voor zijn rechten op te komen en schadevergoeding te eisen. Angst om hun inkomen te verliezen, conflicten met de werkgever en gebrek aan kennis van de taal motiveren niet om voor hun rechten te vechten.

Arbeidsongeval

Jongman Advies Buro werkt samen met advocatenkantoren die gespecialiseerd zijn in dit soort zaken en helpt, namens de slachtoffers en hun families, de volgende voordelen te behalen:

 

  • Compensatie voor de geleden schade en pijn als gevolg van lichamelijk letsel,
  • blijvend gezondheidsverlies,
  • Terugbetaling van ziekenhuis- en buitenziekenhuisbehandelingskosten,
  • Vergoeding van de aanschafkosten van revalidatiemiddelen en hulpmiddelen ter compensatie van arbeidsongeschiktheid,
  • compensatie voor gederfde inkomsten,
  • Vergoeding van zorgkosten door derden,
  • Vergoeding van transportkosten in verband met de behandeling,
  • Bij gedeeltelijke of volledige arbeidsongeschiktheid - een pensioen dat het inkomensverlies compenseert,
  • Alle andere kosten die verband houden met het ongeval

 

 

 

Contact 

Naam  
E-mail  
Uw bericht  
  

Adres:
Belastingkantoor

Jongman Advies Buro

Schoolstraat 11

6942 AJ Didam

Nederland

Telefoon:
+31 6 33 900 588
E-mail:
info@kancelariapodatkowa.nl

w.wojciechowska@jongmanadviesburo.com

Over ons

 

De grondlegger van het Belastingkantoor Jongman Advies Buro is Erwin Jongman. In 2008 kwam Wioletta Wojciechowska bij het bedrijf als belastingadviseur (ingangsnummer 675333) met 25 jaar professionele ervaring opgedaan tijdens het werken in administratieve kantoren en ondernemingen. Onze Belastingdienst is al bijna 15 jaar actief op de Nederlandse markt. Wij zijn actief in Didam (bij Arnhem).

 

Ondanks de snelle ontwikkeling zijn we nog steeds een familiebedrijf en het allerbelangrijkste voor ons is een fijne sfeer gecombineerd met professionaliteit. Wij bedienen zowel natuurlijke personen die in Nederland werken, als eenmanszaken (ZZP's) en bieden onze hulp al in het stadium van de registratie. Het Belastingkantoor Jongman Advies Buro levert diensten op het gebied van boekhouding, alle fiscale en sociale zaken en arbeidsrecht in Nederland. Ook op het gebied van Nederlandse en Poolse PIT-afwikkelingen, eventuele toeslagen, sociale zaken (UWV, CAK, SVB), verzekeringen en dergelijke kunnen onze cliënten rekenen op hulp, rekening houdend met de steeds veranderende fiscale regelgeving en toepasselijk recht.