Belastingkantoor

Wioletta Wojciechowska

Daarnaast ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij:

 

  • Een huis/appartement kopen (hypotheek)

  • Vergoeding voor persoonlijk letsel veroorzaakt door een ongeval

  • Vertalingen

  • Eventuele administratieve zaken

 

Jarenlange ervaring staat garant voor de hoogste kwaliteit van dienstverlening. Door uw zaken aan ons toe te vertrouwen, krijgt u vertrouwen en gemoedsrust.

 

Wij werken aan moderne en up-to-date software. We verbeteren onze kwalificaties voortdurend door deel te nemen aan gespecialiseerde opleidingen.

 

 

 

 

De grondlegger van het Belastingkantoor Jongman Advies Buro is Erwin Jongman. In 2008 kwam Wioletta Wojciechowska bij het bedrijf als belastingadviseur (ingangsnummer 675333) met 25 jaar professionele ervaring opgedaan tijdens het werken in administratieve kantoren en ondernemingen. Onze Belastingdienst is al bijna 15 jaar actief op de Nederlandse markt. Wij zijn actief in Didam (bij Arnhem).

 

Ondanks de snelle ontwikkeling zijn we nog steeds een familiebedrijf en het allerbelangrijkste voor ons is een fijne sfeer gecombineerd met professionaliteit. Wij bedienen zowel natuurlijke personen die in Nederland werken, als eenmanszaken (ZZP's) en bieden onze hulp al in het stadium van de registratie. Het Belastingkantoor Jongman Advies Buro levert diensten op het gebied van boekhouding, alle fiscale en sociale zaken en arbeidsrecht in Nederland. Ook op het gebied van Nederlandse en Poolse PIT-afwikkelingen, eventuele toeslagen, sociale zaken (UWV, CAK, SVB), verzekeringen en dergelijke kunnen onze cliënten rekenen op hulp, rekening houdend met de steeds veranderende fiscale regelgeving en toepasselijk recht.

Over ons