Belastingkantoor

Wioletta Wojciechowska

Geen extra kosten of verborgen kosten! Bij Jongman Advies Buro wordt u degelijk en betrouwbaar begeleid!

 

Dankzij de samenwerking met vaste partners, zoals banken, notarissen en makelaars, blijft onze prijs de laagste op de woningmarkt! U hoeft alleen uw toekomstige woning te vinden en wij zorgen voor de rest!

 

Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of telefonisch, dan regelen wij alles voor je!

Bent u van plan zich permanent in Nederland te vestigen en wilt u een huis kopen, dan bent u bij ons aan het goede adres.

 

Wij kunnen u begeleiden bij het gehele aankoopproces van een woning. Dit is een lastig proces, zeker als je geen Nederlands spreekt. Praktisch, zonder een zeer goede kennis van de Nederlandse taal, is het bijna onmogelijk. Jongman Advies Buro helpt u bij het kopen van een huis door alle zaken die daarmee samenhangen uit handen te nemen. Wij nemen alle zaken uit handen, vanaf het eerste gesprek (vrijblijvend) tot het tekenen van de koop/verkoopakte bij de notaris en het overhandigen van de sleutels.

 

Alles is inbegrepen in de vaste prijs!

Hypotheken

Over ons

 

De grondlegger van het Belastingkantoor Jongman Advies Buro is Erwin Jongman. In 2008 kwam Wioletta Wojciechowska bij het bedrijf als belastingadviseur (ingangsnummer 675333) met 25 jaar professionele ervaring opgedaan tijdens het werken in administratieve kantoren en ondernemingen. Onze Belastingdienst is al bijna 15 jaar actief op de Nederlandse markt. Wij zijn actief in Didam (bij Arnhem).

 

Ondanks de snelle ontwikkeling zijn we nog steeds een familiebedrijf en het allerbelangrijkste voor ons is een fijne sfeer gecombineerd met professionaliteit. Wij bedienen zowel natuurlijke personen die in Nederland werken, als eenmanszaken (ZZP's) en bieden onze hulp al in het stadium van de registratie. Het Belastingkantoor Jongman Advies Buro levert diensten op het gebied van boekhouding, alle fiscale en sociale zaken en arbeidsrecht in Nederland. Ook op het gebied van Nederlandse en Poolse PIT-afwikkelingen, eventuele toeslagen, sociale zaken (UWV, CAK, SVB), verzekeringen en andere zaken kunnen onze cliënten rekenen op hulp, rekening houdend met de steeds veranderende fiscale regelgeving en toepasselijk recht.

Adres:

Belastingkantoor

Jongman Advies Buro

Schoolstraat 11

6942 AJ Didam

Nederland

Telefoon:
+31 6 33 900 588
E-mail:
info@kancelariapodatkowa.nl

w.wojciechowska@jongmanadviesburo.com

Naam  
E-mail  
Uw bericht  
  

Contact