Belastingkantoor

Wioletta Wojciechowska

Over zaken als:

 

  • ontslag/-disciplinair ontslag
  • geen vergoeding voor verricht werk
  • geen ziekengeld, toeslagen, overuren etc
  • slechte arbeidsvoorwaarden
  • opzegtermijn
  • vermaning, berisping bemiddeling,
  • contact met de werkgever

 

Denk eraan! Je hebt meer rechten dan je denkt!!!

Uw zaak is belangrijk voor ons. Wij hechten grote waarde aan een individuele benadering van de zaak en aan geheimhouding en beroepsgeheim, omdat cliënten ons zowel hun financiële als persoonlijke zaken toevertrouwen. Jongman Advies Buro kan u helpen, adviseren en de weg wijzen in de vraagstukken die u dwars zitten.

 

In situaties waarin alle mogelijke administratieve procedures zijn doorlopen en de werkgever nog steeds niet van plan is om de voorwaarden van het contract naar de letter van de wet na te leven, is de hulp van een advocaat van de Nederlandse orde van advocaten onontbeerlijk. Dit betekent niet dat onze rol als adviseur in dit stadium stopt en u aan uw lot wordt overgelaten. Jongman Advies Buro werkt al jaren samen met drie advocatenkantoren in Nederland, gespecialiseerd in arbeidsrecht. Met toestemming van de cliënt worden de dossiers overgedragen aan de Nederlandse Orde van Advocaten en ondersteunen wij u als intermediair, contactpersoon en vertaler. Onze vriendelijke advocaten spreken ook vloeiend Engels en Duits.

 

 

 

De kans dat een Pool die de wet kent enzijn rechten opeist, is praktisch nihil.

 

De ingewikkelde procedures van het Nederlandse recht en het gebrek aan kennis van de Nederlandse taal vormen vaak een onoverkomelijke barrière. Het is op dit moment van hulpeloosheid en frustratie met het bestaande probleem dat Jongman Advies Buro de deur voor u opent om het probleem op te lossen.

Arbeidsconflict

Contact 

Naam  
E-mail  
Uw bericht  
  

Adres:
Belastingkantoor

Jongman Advies Buro

Schoolstraat 11

6942 AJ Didam

Nederland

Telefoon:
+31 6 33 900 588
E-mail:
info@kancelariapodatkowa.nl

w.wojciechowska@jongmanadviesburo.com